Üvegszálas ipari SPACELITE GA emelőkapu

A dupalafalú, hőszigetelt kapulapok a fény átengedése mellett megakadályozzák a tűző napsugarak behatolását, amely a hagyományos üvegezett szekcionált kapuk esetében fennáll Az ipari emelőkapu a hagyományos szekcionált kapuktól eltérően nem a födém alá csúszik be, hanem a nyílás fölött kb. 70 cm magasságban és 60-125 cm mélységben egy konzolra helykímélő módon helyezi fel lapjait Az üvegszálas kapulapok a RAL színskála szerint gyárilag festhetők.

  • egyedi kaputechnika
  • a Megbízó igényei szerint
  • referenciák világszerte
  • a minőségi kaputechnika egykézből
  • szervizszolgáltatás
  • 15 méter szélességig és 25 méter magasságig minden méretben

IPARI KAPUKOMBINÁCIÓ

Az üvegszálas emelőkapu és a NOVOSPRINT gyorskapu egy nyílásba építhető be, a két kapu között komplett, gyárilag előállított alu- és gumitömítéssel. Az emelőkapu üzemszerűen nyitott állapotban van, a gyorskapu végzi a nyitást-zárást.

ÜVEGSZÁLAS IPARI EMELŐKAPU

Biztonságos és megbízható
Az üvegszálas ipari emelőkapuink több mint 40 éve beváltak a gyakorlatban. Minden alkotóelem (vezetőgörgők, áramellátás, zuhanásgátló) védetten és helykímélő módon az oldalsó vezetősínekben került elhelyezésre. Ezen felül minden emelőkapu alapfelszerelésként rendelkezik zuhanásgátlóval és záróvédelemmel.Nyitáskor a kapulapok helykímélő módon, védetten és a nyílás fölötti falrész előtt konzolon sorakoznak fel, így nem akadályozzák világítótestek, emelőpadok, daruk és egyéb szerkezetek elhelyezését. A kapu záráskor automatikusan reteszelődik, így tökéletes a betörés elleni biztonság. Külön reteszelés nem szükséges.

 

Korszerű energiatakarékos anyag
Az üvegszálas anyag saját fejlesztésű eljárással készül és kb. 78 %-os fényáteresztőképességet biztosít. Így világos, fénnyel elárasztott munkahelyek keletkeznek, ami nappal a világítási költségeket csökkenti és kellemes munkahelyi légkört teremt. Az üvegszálas anyag üreges szerkezete jó hőszigetelést tesz lehetővé, ami átlátszó szigetelő lapok behelyezésével tovább növelhető. A kapu teljes, körbezárt szigetelése energiatakarékos és megakadályozza az épületben a léghuzat keletkezését.

Hosszú működési élettartam
A Butzbach ipari emelőkapukra kiemelkedő időjárási és korrózióellenállási képesség jellemző, s így agresszív környezetben, pl. ólomtalanító telepeken is beépíthetők. A különleges felépítési mód a kapunak csekély saját súly mellett nagy szilárdságot biztosít. Az üvegszálas anyag rendkívül ellenálló ütésnek, nyomásnak. További előnye a csekély karbantartási igény. Minden működő elem védetten került elhelyezésre a vezetősínekben, mellőzve a meghibásodást okozó csuklóspántok, acélhuzalok és rugók alkalmazását. Csekély saját súlya ellenére az üvegszálas anyag rendkívül szilárd és rugalmasan energiafelvevő.

Egyedi kialakítási lehetőség, különleges kaputechnika
A kapuk optikailag egyedileg alakíthatók ki. A kapulapok lakkozhatók, az üvegszálas lapok smaragdzöld, zafírkék és semleges csillám alapszínekből készülnek. A kapu teljes üvegezéssel is kialakítható. Különleges kombinációt jelent a kapu és az üvegszálas VARIOPLAN homlokzati rendszer kialakítása, amelyben a kapu optikailag a homlokzatban folytatódik. Így egy homogén külső megjelenés jön létre egységes homlokzattal, számos funkcionális előnnyel. A smaragdzöld, zafírkék és a semleges csillám üvegszálas alapszínek a kapu és a homlokzati megjelenés egyediségét teszik lehetővé.

 

Ideális felújításokhoz
Az önhordozó kapuszerkezet, minimális helyigény és beépítési körülményekhez történő kialakítás kitűnő lehetőséget teremt kapufelújításokhoz. Minden kapu milliméter pontosságban méretre készül 15 m szélességig és 25 m magasságig. A külön felszerelések sokasága, mint pl. betekintőablakok, aluprofilok lakkozása, valamint különböző vezérlési módok a felhasználó igényeihez történő teljeskörű alkalmazkodást tesz lehetővé. A három oldalról zárt vezetősínekben védetten helyezkedik el minden mozgó alkatrész.

 

Minőség egy kézből
Több mint 40 éves fejlesztési, gyártási, szerelési és szervizelési tapasztalatunk garancia az elsőosztályú minőségre és vevőorientált kapuszerkezeteink tartósságára. A meghajtások vezérlési módjait, a szükséges hardware és software anyagokat önállóan, saját tevékenységként dolgozzuk ki, így lehetővé válik a különleges igények teljesítése. A gyártást és az ellenőrzést magasan képzett szakemberek végzik. Kiszállítás előtt minden kapu minden funkcióját körültekintően ellenőrizzük.

Alacsony szervizigény
A Butzbach Hungária Kft. elvégzi a termékek alkalmazásával, beépítésével kapcsolatos szaktanácsadást, a megrendelések lebonyolítását, a beszerelést, és a teljes körű szervizszolgáltatást biztosítja.