Ipari gyorskapu

 • nagy energiamegtakarítás
 • a Megbízó igényei szerint
 • ideális felújításokhoz
 • minőség egy kézből
 • alacsony szervizigény
 • ipari kapu
 • 9 méter szélességig és 6 méter magasságig minden méretben

KAPUKOMBINÁCIÓ

Az üvegszálas emelőkapu és a NOVOSPRINT gyorskapu egy nyílásba építhető be, a két kapu között komplett, gyárilag előállított alu- és gumitömítéssel. Az emelőkapu üzemszerűen nyitott állapotban van, a gyorskapu végzi a nyitást-zárást.

NOVOSPRINT IPARI GYORSKAPU

oldalra feltekeredés 3,5 m/s sebességgel (opció: 5 m/sec)
tisztán elektromos meghajtás

A két mozgó kapuszárny az megfelezi a nyitási időt! (Ipari kapu) Az oldalnyitásnál a teljes áthaladási magasság szabaddá válik, ami jelentősen csökkenti az ütközés veszélyét.
A szemmagasságban elhelyezett bevilágítósáv folyamatos átláthatóságot tesz lehetővé, ami a biztonságot növeli. A nyitás kezdetén a teljes magasságban válik láthatóvá a nyílástér.
Zavartalan működés áramkimaradás esetén is: vésznyitóval a kapu a rugóerő révén gyorsan kinyitható. Automata nyitás áramszünet esetén opcióként megrendelhető.
Az oldalra feltekeredő NOVOSPRINT gyorskapu előnyei a függőleges mozgású kapukkal szemben magukért beszélnek.

nagy energiamegtakarítás, különleges kaputechnika

A rövid nyitási és zárási idő lecsökkenti a hőcserét és a léghuzatot a kapu környezetében, ami jelentősen mérsékli a fűtési költségeket és a dolgozók megbetegedésének veszélyét.
duplafalú kapuszárnyak közötti légréteg magas hő- és hangszigetelést biztosítanak. Ez további fűtési energiamegtakarítást és zajvédelmet jelent.
További előny: a duplafalú kapulap egyik oldalának megsérülése esetén a kapu továbbra is működik.
Méretek: 9 méter szélességig és 6 méter magasságig minden méretben.
Jövőbe mutató technológiák és különleges anyagok biztonságot és hosszú élettartamot garantálnak. Az oldalnyitási technika darupályák áthaladását is lehetővé teszi a kapunyílásban.

a Megbízó igényei szerint

A NOVOSPRINT gyorskapu a Megbízó egyéni igényéhez igazodik.
Egyéni kívánalmaknak megfelelően milliméteres pontossággal készülnek. Így pl. a vízszintes bevilágítósáv helyzete és magassága változtatható.
Különböző egyedi kivitelezés lehetséges: helykihagyás darupályának, külön működtethető kapuszárnyak, vagy rozsdamentes nemes acél kivitel.
Nagyszámú vezérlési variációs lehetőség biztosítja a kapu optimális beiktatását a szállítási útvonalba.

ideális felújításokhoz

A nyílás melletti és feletti csekély helyigény problémamentes beszerelést tesz lehetővé. A kapu önhordó szerkezete nem terheli az épületszerkezetet.

minőség egy kézből

Saját tervezéssel és gyártással, az egymásra épülő technológiai folyamatok alapján magas minőségű gyártmányok előállítása vált lehetővé.
A meghajtások vezérlési módjait, a szükséges hardware és software anyagokat önállóan, saját tevékenységként dolgozzuk ki, így lehetővé válik a különleges igények teljesítése.
A gyártást és az ellenőrzést magasan képzett szakemberek végzik. Kiszállítás előtt minden kapu minden funkcióját körültekintően ellenőrizzük.
40 éves kapugyártási tapasztalatunk megbízhatóságot jelent az Ön számára!

alacsony szervizigény

A Butzbach Hungária Kft. elvégzi a termékek alkalmazásával, beépítésével kapcsolatos szaktanácsadást, a megrendelések lebonyolítását, a beszerelést, és a teljes körű szervízszolgáltatást biztosítja.

Az oldalra feltekeredő gyorskapu előnyei a felfelé gördülő gyorskapukkal szemben:

 1. A nyitás pillanatában a tér teljes magasságban láthatóvá válik, a targoncavezető az oldalra nyíló kapuszéleket folyamatosan látja. Így a leggyakrabban előforduló felső kaputörések veszélye nem áll fenn.
  (A felfelé gördülő kapu mozgását a targoncavezető nem látja az árutól, targoncaszerkezettől, és a kapuhoz közeledve a magas kapunyílás beláthatatlan.)
 2. A két kapulap együttes mozgása kétszeres sebességet tesz lehetővé (3,5 m/sec nyitási sebesség).
 3. A NOVOSPRINT gyorskapuk mindegyik oldala duplafalú kivitelben készül, köztük 2,5 cm légréteggel (magas hő-és hangszigetelés). (OPCIÓ)
 4. Nagy szélnyomásnak ellenálló. 
 5. A NOVOSPRINT gyorskapu önhordó, négy ponton rögzítve bármilyen meglévő kapu mögé egyszerűen beépíthető.
 6. A NOVOSPRINT gyorskapuk elektromos meghajtása nagy működési megbízhatóságot, hosszú élettartamot és igen alacsony szervizigényt garantál.

A NOVOSPRINT gyorskapuk új változatai az ipari kapu területén

NOVOSPRINT egyoldalra nyíló gyorskapu

 • csekély beépítési helyszükséglet
 • kedvezőbb árfekvés